top of page

Aluminium ramen in Jabbeke

Certificaat SAV_NL_2020_Keirsebilck kopi

Aluminium is 100% recycleerbaar met behoud van zijn eigenschappen. Het aluminium van ‘oude’ raamprofielen wordt gebruikt voor het maken van nieuwe aluminium profielen.

 

Dit grote voordeel van aluminium is tweemaal positief voor het milieu. Enerzijds vergt dit recyclageproces minder energie dan nodig voor de aanmaak van nieuw aluminium en anderzijds moet er hierdoor minder basismateriaal (bauxiet) gebruikt worden.

De Sapa bs profielen zijn gelakt of gemoffeld (poeder coating) en zijn in alle RAL kleuren beschikbaar. Glanzend, mat, met structuur of anodisatie.  De profielen hebben steeds qualicoat of qualanod label als garantie.

Bovendien stelt Sapa building system het colorama palet voor. Een waaier van 18 actuele tinten verkrijgbaar in mat of structuurlac Ala colorama kleuren dragen het qualicoat Sea-Side label.

Ramen Keirsebilck is erkend en gecertificeerd als Sapa Aluminium Vakman in regio Jabbeke, Op 17 januari 2014 behaalden wij het certificaat van Sapa aluminium vakman. Sapa is een kwaliteitsmerk van aluminiumprofielen en het label waaronder wij werken. Sapa zelf legt onze zeer strenge kwaliteitseisen op. We worden door Sapa opgeleid én voortdurend bijgeschoold.

De voordelen van aluminium schrijnwerk zijn legio:

  • De sterkte van aluminium laat toe met slanke profielen te werken, ook voor grotere glaspartijen

  • Aluminium is eigentijds en leent zich uitstekend voor bepaalde bouwstijlen

  • Ramen in alu zijn verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren, bovendien hoeven binnen- & buitenzijde niet dezelfde kleur te dragen

  • Combinaties met ander materiaal zoals hout bijvoorbeeld kunnen verrassend zijn

  • Door de lage U-waarden van het aluminium van tegenwoordig zijn de isolatiewaarden omgekeerd evenredig hoog

  • Bovendien is aluminium roestvrij, krimpvrij, barstvrij en UV bestendig

  • Tenslotte wordt aluminium volledig gerecycleerd.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Sapa is een onderdeel van het wereldwijd, toonaangevend, aluminiumbedrijf Hydro. Het is één van de grootste producenten van primair aluminium en werkzaam op het gebied van bauxiet, aluminium en elektriciteit; de belangrijkste grondstoffen. Met zijn 35.000 medewerkers heeft Hydro een globaal bereik, lokale aanwezigheid en activiteiten op alle continenten in ongeveer 40 landen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Totaalpakket

Wij voorzien de ramen met onzichtbare waterafvoer (geen kapjes). We plaatsen zelf AGC superisolerende hoogrendemendsbeglazing dubbel of tripel in onze ramen. We verzorgen de binnen- en buitenafwerking volledig naar uw wens, en dat zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Rolluiken hebben witte, crème of grijze kleur en kunnen ook geautomatiseerd zijn. Natuurlijke ventilatie door roosters op het raam of op het glas te plaatsen. Ingebouwde verticale windvaste zonweringen screens, ook de beglazing kan zonnewerend zijn. Voorzetvliegramen in alle in dezelfde RAL kleur van ramen of deuren.

 

ONZE ALUMINIUM PARTNERS:

Hydro CIRCAL 75R bevat minimaal 75% aan post-consumer schroot. Hoe hoger de gerecyclede content, hoe kleiner de koolstofvoetafdruk. Door de toepassing van gerecyclede content, zorgen we voor een aanzienlijk lager energieverbruik en zijn we nog steeds in staat om producten van hoge kwaliteit te leveren.

circal_main_image_tag.jpg
ramen in aluminium, hout, pvc Brugge
ramen in aluminium, hout, pvc Brugge
ramen in aluminium, hout, pvc Brugge
ramen in aluminium, hout, pvc Brugge
ramen in aluminium, hout, pvc Brugge
ramen in aluminium, hout, pvc Brugge
bottom of page