top of page

Zoekt u de perfecte deur voor uw woning? Wilt u graag esthetische ramen met een lange levensduur die perfect bij uw woning passen? Dan is het nu het moment om in actie te schieten!Wilt u graag meer informatie over deze actie? Spring dan gerust eens binnen in onze toonzaal of
neem contact op met ons
. Als Sapa vakman helpen wij u met veel plezier verder

Aluminium profielen

Schermafbeelding 2021-10-07 om 10.55.21.png
hydro_logo.png

De voordelen van Sapa-ramen zijn u misschien al wel bekend.

 

Er zijn super isolerende profielen van Sapa Building System voor elke bouwstijl: van vrij strak – tot staallook – tot landelijke uitstraling, rond, driehoeking, gebogen… qua vorm is zowat alles is mogelijk.

 

U vindt zeker uw droomraam in het Sapa gamma terug. En dit alles aan een betaalbare prijs. Bovendien zijn de ramen van Sapa duurzaam, milieu- en onderhoudsvriendelijk, veilig en kleurrijk.

 

Sapa-ramen voldoen dus gegarandeerd aan al uw eisen.

Lees meer over de Avantis 70 SmartLine (gewoon kader) en de Avantis 70 Smartline Ligna (smal kader) en ontdek de indrukwekkende eigenschappen op vlak van isolatiegraad (zowel thermisch als akoestisch), luchtdichtheid, waterdichtheid, windweerstand & inbraakveiligheid, dankzij onder meer de toepassing van de driekamersystemen en de discreet ingebouwde hoogwaardige isolatierubbers. De resultaten zijn: trendy design, strakke look en perfect combineerbaar met landelijke- en loftstijl.

 

Bekijk onze verschillende systemen

NIEUW
Avantis-Smartline-70-Ligna_3D_181219.jpg
Avantis-Smartline-70-Ligna-Industrial_A7
Avantis 70 Smartline
Avantis 70 Smartline Ligna
Avantis 70 Smartline Industrial
ramen in aluminium, hout, pvc Brugge
ramen in aluminium, hout, pvc Brugge
ramen in aluminium, hout, pvc Brugge
ramen in aluminium, hout, pvc Brugge
ramen in aluminium, hout, pvc Brugge
ramen in aluminium, hout, pvc Brugge
bottom of page